Drake lanseaza albumul „Scorpion”
2018-06-29 18:54:44

29 iunie 2018 este data in care Drake lanseaza cel de-al cincilea album de studio, „Scorpion”, un album complex, ce vine la pachet cu promisiunea unei calatorii de neuitat prin configuratia emotionala a cunoscutului artist canadian.

Titlul albumului („Scorpion”) este sugestiv, facand referinta la data de nastere a lui Drake, 24 octombrie, si la semnul sau zodiacal. Asadar, noul material semnat Drake reprezinta o confesiune, varianta ideala prin care artistul se descopera in fata fanilor sai, lasandu-i sa patrunda in intimitatea gandurilor sale.

Albumul reuneste 25 de piese, impartite in doua sectiuni, una de rap si alta in care Drake isi etaleaza calitatile vocale, cu scopul de a bucura fanii cu un produs cat se poate de autentic.

Dupa o perioada de sase luni de promovare, care a inceput in luna ianuarie – odata lansarea EP-ului „Scary Hours”, „Scorpion” este in sfarsit disponibil si aduce la un loc piese deja consacrate („Nice For What”, „God’s Plan”, „I’m Upset”), dar si materiale complet noi, care vor lua cu asalt clasamentele muzicale.

Luand in considerare succesul inregistrat cu piesele „Nice For What” si „God’s Plan” – care au ocupat o lunga perioada primul loc in Billboard Hot 100 US si au fost ascultate de peste un miliard de ori – „Scorpion” este la doar un pas distanta de a deveni albumul anului 2018.

Tracklist „Scorpion”

A SIDE
1. SURVIVAL
2. NONSTOP
3. ELEVATE
4. EMOTIONLESS
5. GOD’S PLAN
6. I’M UPSET
7. 8 OUT OF 10
8. MOB TIES
9. CAN’T TAKE A JOKE
10. SANDRA’S ROSE
11. TALK UP (FT. JAY-Z)
12. IS THERE MORE

B SIDE
1. PEAK
2. SUMMER GAMES
3. JADED
4. NICE FOR WHAT
5. FINESSE
6. RATCHET HAPPY BIRTHDAY
7. THAT’S HOW YOU FEEL
8. BLUE TINT
9. IN MY FEELINGS
10. DON’T MATTER TO ME (FT. MICHAEL JACKSON)
11. AFTER DARK (FT. STATIC MAJOR & TY DOLLA $IGN)
12. FINAL FANTASY
13. MARCH 14

Puteti asculta si descarca aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *