DragosAndrew, vloggerul din spatele proiectului „InMinteaLuiAndrew”, si Keida lanseaza „I need You”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, „InMinteaLuiAndrew”, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul! Tanarul vocalist, compozitor si instrumentist din Brasov lanseaza alaturi de Keida „I Need You”, un single romantic, o declaratie de dragoste, in care vocea lui Andrew este in tandem cu cea a Keidei.

“Piesa “I Need You” am scris-o fara intentia de a o publica, initial. Este o piesa pentru si despre iubita mea; despre cum am cunoscut-o si cat de mult o apreciez pentru ca mi-a fost alaturi intr-o perioada mai intunecata din viata mea. Ulterior am aratat ideea de piesa altor persoane si mi-au spus ca este foarte buna si ar trebui sa dezvolt ideea si sa o lansez. Am fost de acord, dar mi-am dorit sa fie ceva diferit. Am luat legatura cu Keida, o artista foarte talentata din Los Angeles. A fost foarte entuziasmata si a acceptat propunerea mea de colaborare. Trei luni si foarte multa munca mai tarziu, «I Need You» este o piesa completa in care am pus foarte mult suflet”, marturiseste artistul.

DragosAndrew a inceput de la varsta de 13 ani sa ia cursuri de pian, chitara si tobe si sa compuna muzica. In aprilie 2018, Dragos Andrew lanseaza „InMinteaLuiAndrew”, canal si proiect ce a adunat intr-un an peste 150.000 de abonati si 15.000.000 de vizualizari pe YouTube. Au urmat apoi challenge-uri, react-uri si cover-uri care au adunat sute de mii de vizualizari.

Pareri?

Comentarii