Dr. Mako, producatorul hit-ului "TU", lanseaza o noua piesa in Spania alaturi de Bladi!
2014-11-07 16:25:15

Dr. Mako a devenit cunoscut in aceasta vara, cand piesa pe care a produs-o, Oana Radu & Dr. Mako feat. Eli – “TU”, a spart toate topurile, ajungand in prezent la peste 13 milioane de vizionari pe Youtube.

In acelasi timp, Dr. Mako isi continua colaborarea cu casele de discuri din Spania. Dupa ce a lansat pana acum, impreuna cu Adi Blejoiu – Bladi si Oana Radu, patru piese (“Alive!”, “Fly Around Me”, “You and Me” si “Get ready!”) sub sigla labelului Squad Music din Valencia, artistul a semnat ultima productie cu o alta casa de discuri. Este vorba despre Clippers Sounds din Barcelona, label care a publicat ieri pe principalele site-uri digitale de muzica electronica pt DJ-i piesa “Wistful Dreamer”.

“Cred ca este o “nota buna” pentru un producator daca poate compune si produce in mai multe genuri muzicale. Mie mi-a placut intotdeauna muzica house. “Wistful Dreamer” este rodul unei noi colaborari cu prietenul meu Adi Blejoiu. Piesa a trezit interesul lui David Gimenez, un cunoscut A&R manager din peninsula iberica, el ne-a propus sa fie lansata in distributia digitala de catre Clippers Sounds. Speram sa auzim piesa in curand la Maxima FM si Flaix FM, posturi de radio importante din Spania, care difuzeaza muzica electronica.”, a declarat Dr. Mako.

“Multumim lui DJ Allexinno, cel care s-a ocupat de mix si master, cat si lui Paul Stelian Bancu, prietenul nostru din Spania care a facilitat tratativele cu casa de discuri din Barcelona! Ii multumim, de asemenea, lui Catalin Cristea ( Massy), cel care a realizat coperta single-ului Wistful Dreamer!”, a adaugat acesta.

In paralel, Dr. Mako pregateste lansarea in tara a unei noi productii, rod al colaborarii cu Oana Radu. Piesa se numeste “Ea A Fost Prima”, producatorul spunand despre ea ca are toate calitatile unui nou hit. Filmarile videclipului se vor desfasura saptamana viitoare, iar single-ul va fi lansat pana la finalul anului.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *