Dotan se intoarce cu o noua piesa, dupa succesul inregistrat cu ”Numb”
2020-11-06 20:36:51

Povestea lui Dotan continua odata cu lansarea piesei There Will Be A Way, accentuand astfel cresterea sigura a artistului pe plan muzical. Aceasta piesa urmeaza dupa lansarea cu succes a EP-ului Numb din acest an si a albumului super-premiat, de debut, intitulat 7 Layers.

Inceputa in Londra si continuata in Los Angeles alaturi de colaboratori apropiati ai artistului, piesa ne vorbeste despre cum sa devenim iarasi liberi si sa ne imbratisam demonii pentru a vedea din nou lumina de la capatul tunelului. There Will Be A Way a fost mixata de John Hanes, castigator de Grammy si cunoscut pentru munca sa alaturi de Ariana Grande, Lorde si Beck.

“Sa scrii refrenul unei piese in mijlocul unei strazi aglomerate din Londra nu este ceva care se intampla foarte des… dar pentru There Will Be A Way chiar asa s-a intamplat. L-am inregistrat repede, undeva retras, pe telefon, pentru a fi sigur ca nu pierd din magia lui. A fost prima zi in care am simtit din nou ca traiesc, dupa o perioada grea a vietii. Si asta transmite si noua mea piesa – o celebrare a reusitelor personale.

Sa ne bucuram de greseli. Sa ne bucuram de lucrurile grele prin care trecem. Pentru ca exista un singur mod de a ajunge iar la lumina – si acesta ne trece prin toate incercarile pe care tocmai le-am mentionat.”, spune Dotan.

Single-ul Numb, lansat anterior de Dotan, a fost innobilat cu aur in Olanda, avand un traseu incredibil – a ajuns pe locul 1 in airplay la radiourile din Italia si Polonia, plasandu-se in fata unor nume mari, precum Dua Lipa si The Weeknd. A fost in primele 5 pozitii in Rusia si Elvetia, cu rezultate extraordinare, precum 30 de milioane de streamuri. Si, desigur, din pozitia de piesa a verii a ajuns si in Top 50 Shazam Global.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *