Dorian Popa si Nicole Cherry sunt vinovati de aceasta piesa!
2018-11-20 15:19:26

Dupa succesul incontestabil in online al single-ului trademark – Hatz, alaturi de Shift, Dorian Popa se declara “Vinovat” pentru inca un viitor hit, de aceasta data in colaborare cu Nicole Cherry.

“Vinovat” este single-ul care creioneaza sentimente despre o dragoste pe care o visezi, iar apoi o ai in fata si ti se pare prea frumos pentru a fi adevarat. Piesa este compusa de catre Randi, in studioul Famous Production.

In ideea viselor colorate si idealurilor, clipul este regizat de Dan Petcan si ii ilustreaza pe cei doi artisti intr-un spatiu instagramish, o poezie urbana contemporana.

Anul 2018 a fost un an senzational pentru cei doi artisti.
In martie, Dorian Popa a lansat alaturi de Ioana Ignat “Cand lumea e rea”, care a ajuns rapid la inimile oamenilor ajungand la aproape 10 milioane de vizualizari pe YouTube. Hatz este single-ul care a zguduit lumea online-ului. Lansata in colaborare cu Shift, piesa doborat recorduri cu prezenta in trending, acumuland la 4 luni de la lansare 34 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar cu aceasta piesa, Dorian a devenit primul artist roman care a intrat in Top Romania, de pe Spotify.

Nicole Cherry a revenit in forta dupa un an de pauza cu single-ul “Ceasul”, care i-a adus succesul bine-meritat. La inceputul lunii noiembrie, Nicole lanseaza poate cea mai sensibila piesa a toamnei “Danseaza amandoi”. Single-ul a devenit viral, reusind sa isi mentina pozitia de lider in YouTube Trending mai mult de 2 saptamani de la lansare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *