Dorian Popa a lansat piesa de ziua lui, „Sar pe noi", in colaborare cu Liviu Teodorescu
2020-08-07 18:09:34

Dorian Popa face cinste de ziua lui cu o noua colaborare cu Liviu Teodorescu. Cei doi artisti au lansat piesa „Sar pe noi”, in avans de ziua de nastere a lui Dorian, pe care si-o sarbatoreste astazi, 7 august.

„Sar pe noi” este a doua piesa pe care o lanseaza in colaborare Dorian si Liviu, dupa mega-hitul „Fanele”, cu peste 53 de milioane de vizualizari doar la videoclipul oficial.

Compusa tot de catre Liviu Teodorescu, „Sar pe noi” are toate ingredientele, dar si premisele, pentru a deveni unul dintre hiturile urmatoarelor luni, in Romania. Videoclipul lansat in urma cu cateva ore a ajuns deja la 400.000 de vizualizari, fiind apreciat de peste 60.000 de ori.

O petrecere de vara, la piscina, plina de culoare, miscari de dans, soare, apa, videoclipul a fost filmat in curtea casei lui Dorian si are un invitat surpriza, deja celebru in mediul online, pe Chelutu, catelul lui Dorian, un buldog francez in varsta de aproximativ trei ani.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending.
Dorian Popa are si unul dintre cele mai urmarite conturi de Instagram din Romania si a atins recent pragul de 2.000.000 de followers.
Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa a facut parte din distributia serialului „Sacrificiul” si face parte din juriul emisiunii concurs Next Star.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 725 mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *