Dorian lanseaza single-ul „La mine in tara"
2019-01-30 19:17:17

Dupa ce a dus „Aprinde scanteia” in topurile muzicale alaturi de Smiley, Dorian lanseaza „La mine in tara”, o doina moderna ancorata in realitatea sociala din Romania, dar si un grup de Facebook pentru toti romanii, indiferent de tara in care se afla, un spatiu in care acestia pot continua in scris, video sau foto povestea „La mine in tara” inceputa de Dorian.

Artistul a fost inspirat de intalnirile cu romanii care au plecat din tara in ultimii ani: “In concertele in care am participat alaturi de Smiley, in afara tarii, am cunoscut oameni care m-au inspirat sa scriu aceasta piesa. Am observat efectul pe care o societate moderna il poate avea asupra celor care au plecat din Romania; tineri care vin din mediul rural si ale caror sanse de reusita in tara sunt limitate, reusesc sa se integreze in alte medii care au rigori si standarde ridicate. Cred ca puterea exemplului si dorinta de mai bine pot educa, eleva si transforma oameni si destine. Simt ca e de datoria fiecarui roman sa puna «osul» la schimbare in bine, la civilizatie si la a fi un exemplu pentru cei din jurul lui, indiferent unde se afla. Principala mea unealta este muzica si sper ca prin manifestul meu sa pot uni oameni care-si doresc «mai bine»”.

Artistul HaHaHa Production a ales sa-si spuna povestea in imagini alaturi de oamenii care ii sustin mesajul. Smiley, Adda, Micutzu, Krem, Toma Cuzin (cunoscut publicului pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinti) au fost protagonistii videoclipului care descrie cinci povesti de viata ale unor romani care au lasat fizic in urma tara pentru traiul in strainatate, insa emotional au ramas tot aici.

#Lamineintara devine de azi comunitatea online a romanilor aflati in tara sau in afara tarii, prin indemnul artistului ca fiecare dintre acestia sa completeze puzzle-ul cu propria poveste. “Continua povestea La mine in tara!” este indemnul lui Dorian in cadrul comunitatii #lamineintara, prin care orice roman isi face publica povestea de viata (https://www.facebook.com/groups/340437713469475 ). “Pentru mine este foarte important ca mesajul si insemnatatea acestei melodii sa depaseasca radioul sau ecranul. Am creat aceasta pagina pentru cei care au de impartasit o poveste. Indiferent de unde esti sau unde ai ajuns, ca o duci sau nu bine acum, ca te bucuri de succes sau inca il cauti, intra pe acest grup, scrie un gand, fa un video, lasa un mesaj. Continua povestea #lamineintara!”

#Lamineintara este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *