Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes de la Vocea României 2018, lansează oficial primul său single – „Eu te las", feat. What s UP
2019-11-27 18:23:17

Dora Gaitanovici, tânăra artista care a cucerit sute de mii de inimi în cadrul concursului Vocea României, lansează prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP.

„Eu te las” este titlul melodiei compuse de către Dora împreună cu Irina Rimes, dar şi alături de What’s UP şi Georgian Idriceanu.

“Eu te las… este un cântec venit direct din sufletul meu! Este compus în colaborare cu Irina Rimes, de aceea îl iubesc și mai mult! What’s Up are intervenția explozivă care dă culoare piesei! Sper să fie pe placul tuturor”, declara Dora.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naţionale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finalisti. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universităţii de Muzică din Bucureşti.

O coproducţie Universal Music România, MediaPro Music şi Quantum Music, videoclipul piesei „Eu te las” a fost regizat de către Isabella Szanto şi a fost filmat în Bucuresti.

Echipa de producţie este formată din:
Regie – Isabella Szanto
Productie video – Bogdan Zamonea
DoP – Roberto Stan
Camera Operator – Robert Ionicioiu
Make-up – Cristina Calara
Costume – Isabella Szanto, PavelCraftleather, Doina Popescu, Cristina Calara, Daniela Radulescu

Păreri?

: https://youtu.be/wAeT_Nyza-k

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *