Donk feat. Sean - La Mine In Tara (videoclip nou)
2016-03-01 18:06:46

Am auzit ca “ea e goala…de prejudecati” in acelasi timp in care am inceput sa il cunoastem pe Donk. Dupa ce single-ul “goala” a facut peste 7 milioane de vizionari pe Youtube, Donk a disparut putin din peisaj. Motivul “disparitiei” a fost acela ca artistul a lucrat foarte mult la piese noi care ii vor contura stilul.

“La mine in tara” este primul single din aceasta serie si este o colaborare cu interpretul r&b al piesei “What I Need”, Sean. Piesa vorbeste de la sine, iar clipul are o maniera putin diferita de ceea ce suntem obisnuiti sa vedem.

Donk spune despre noul single:

“Am scris piesa asta privind in jurul meu. In general imi vad de alea mele cand ies in oras, dar conceput piesa, aveam o stare de curiozitate si am inceput sa ma uit in jurul meu sa vad ce imi poate stimula creativitatea. Nu este o piesa critica sau o piesa de mandrie, este o piesa despre ce am vazut eu in realitatea in care traiesc…impresiile mele despre ce se intampla. Am adaugat putin sarcasm pentru ca altfel nu se poate, viata romanului e plina de sarcasm.
Refrenul a venit in mod firesc atunci cand ma gandeam cum e la noi in tara, mi-am dat seama ca nu e rau sau bine ci mai degraba este cum vrei tu sa fie, de asta “este cel mai la mine in tara”. M-am gandit imediat ca Sean ar fi persoana potrivita pentru a canta refrenul asa ca l-am contactat i-am prezentat piesa si totul a mers de la sine.”

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “La mine in tara”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *