Don Diablo și Jessie J lansează „Brave"
2019-05-06 23:05:02

Melodia „Brave” este imnul pop care va reprezenta, în mod sigur, soundtrack-ul acestei veri și este asigurat de doi dintre cei mai cunoscuți artiști din peisajul muzical actual, Jessie J și Don Diablo.

Această piesă reprezintă prima colaborare dintre Jessie J, superstarul cunoscut pentru hit-uri precum „Domino” sau „Bang Bang”, și renumitul DJ, Don Diablo.
„Brave” pare a integra rețeta piesei perfecte – prin combinarea vocii angelice a cântăreței britanice și ritmul molipsitor întreținut de Don Diablo.

„Câteodată ai nevoie de un impuls pentru a arăta mai mult curaj în viață și, mai mult, vei avea nevoie de acest curaj pentru a găsi puterea de a-ți urmări visul sau de a lupta pentru ceea ce crezi cu adevărat. Mi-am dorit mereu să lucrez cu Jessie, dar am știut că aceasta colaborează rar cu alți artiști. Chiar nu mi-am putut imagina pe altcineva care să ajute la valorificarea mesajului acestei piese mai bine”, explică Diablo.

„Imediat după ce am văzut versurile piesei am știut că vreau să fac parte din acest proiect. Nu e nicio parte din piesă care să nu poată să te facă să dansezi și să simți ceva în acel moment”, declară Jessie J.

„Brave” poartă cu sine un mesaj care îți va da doza necesară de încredere și pozitivism, eliminând orice obstacol din calea ta și oferindu-ți posibilitatea de a crede că imposibilul nu există.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *