Don Diablo, Emeli Sandé si Gucci Mane ne prezinta colaborarea anului
2018-09-19 12:18:47

Cunoscut drept una dintre cele mai creative minti care sustine miscarea Future House, Don Diablo, renumitul DJ si producator, se asociaza cu Emeli Sandé si Gucci Mane pentru a da nastere colaborarii anului, odata cu lansarea piesei „Survive”.

„Este doar una dintre acele colaborari care are nevoie sa fie perfecta cap-coada. Am vrut ca ea sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa combine trei lumi diferite intr-una singura. Un producator muzical olandez, o incredibila cantareata si producatoare britanica si unul dintre cei mai mari rapperi americani reprezinta o combinatie pe care nu o intalnesti zilnic. Toti trei am reusit sa facem ceva cu totul diferit fata de ce livram individual publicului, insa cred ca am putut sa ne adaugam ficecare semnaturile personale pe aceasta piesa. Sunt mai mult decat mandru de rezultatul final si sper ca linia melodica si mesajul sa poata motiva publicul sa viseze catre infinit si sa vada dincolo de norii provocarilor personale” –

Emeli Sandé este la fel de entuziasmata de aceasta colaborare: „Sunt atat de fericita ca am putut sa colaborez cu talentatul Don Diablo. Ii iubesc modul atat de creativ de a se exprima si pasiunea sa profunda pentru muzica. Este o reala placere sa scriu si sa dau voce acestei piese atat de puternice. Sper din toata inima ca acest cantec va oferi oamenilor putere de a-si gasi increderea in propria poveste de supravietuire.”

Pentru remixarea pieselor unor artisti precum precum Ed Sheeran, Rihanna, Coldplay – si doar in ultima luna – Martin Garrix x Khalid, Diplo x MØ, talentul lui Don a devenit atat de cunoscut, iar stilul sau unic este atat de recognoscibil. Cu hit-uri precum „On My Mind”, „Universe”, „Anytime”, „Chemicals” si „Cutting Shapes”, la care se adauga si lansarea celui de-al doilea album al sau, „Future”, aceasta colaborare indedita are toate datele necesare sa puna monopol pe inimile fanilor de pretutindeni.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *