DOMINO se îndreaptă către scena EDM și lansează piesa Sacré Lips
2021-02-18 19:41:16

Producătorul muzical DOMINO prezintă Sacré Lips , o piesă cu puternice influențe EDM și un background vocal atrăgător. Odată cu această lansare, artistul se îndreaptă către scena EDM, care îl completează și îi evidențiază pasiunea pentru muzică.

“Piesa Sacré Lips este chiar motivul pentru care doresc să fac acest EP cu piese electro- house. A luat naștere într-un moment în care simțeam nevoia absolută de schimbare, iar după o perioadă lungă de emoții inhibate, totul a răbufnit într-un sound nou și puternic”, a spus Domino.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și raggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *