Dominique și Triplu Sec, show live de senzație la un concert caritabil!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dominique, interpreta piesei “Eroul meu”, cântată împreună cu Krem, și trupa care o acompaniază pe artistă în concerte, Triplu Sec au cântat în seara de 5 aprilie la evenimentul caritabil “A Chance For Charity #2”. Frumoasa artistă a interpretat live 100 % atât un cover al super-hitului “All about that bass”, cât și piesa “Eroul meu”, pentru ca, mai târziu să-l acompanieze pe Blazon într-un moment de excepție, ce a făcut tot clubul să vibreze de energie.

“M-am simțit foarte bine la concertul caritabil și mă bucur că am putut și eu să contribui puțin la ajutorarea copiilor bolnavi și săraci. Publicul mi-a dat o energie foarte mare și am reușit să duc tot momentul până la capăt și să iasă totul foarte aproape de ce mi-am dorit. Am rămas foarte surprinsă de faptul că au cântat alături de mine melodia “Eroul meu” și de faptul că o cunoșteau atât de bine”, a declarat Dominique.

Pe scena “A Chance For Charity #2” au mai urcat fetele de la Fo’Bidden, care au oferit un moment foarte fierbinte, Mellina, Andrei Leonte, Sabrina Fabian, Mike Diamondz și mulți alții.

Cine a fost prezent să ne spună părerea sa, am dori să știm daca a fost distracție maximă sau nu alături de Dominique și Triplu Sec.

Comentarii