Dominique a lansat noul single "Ora 3"
2020-04-15 19:57:21

După succesul pe care l-a înregistrat cu piesa anterioară “Răzbunătoare” , Dominique se prezintă în fața publicului cu noul single “Ora 3” în care își cântă povestea de dragoste.

“Ideea piesei “Ora 3″ a fost inspirată dintr-o experiență personală, într-un moment oarecum neașteptat. Când oamenii din jurul meu dansau în club, eu m-am simțit inspirată, am scos telefonul și am început să îmi aștern sentimentele în versuri. Este o piesă intimă și tocmai din acest motiv, cred că oamenii se vor regăsi în mesaj”, a declarat Dominique.

Odată cu lansarea acestei piese, Dominique a anunțat și nouă colaborare cu The One Records, un label nou și fresh pe piața din România, reprezentat însă de o echipă cu vastă experiență în domeniul muzicii.

“Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Când întâlnești oameni cu care rezonezi, știi ce este de făcut. Și bucuria este imensă când sentimentele vin din ambele părți”, a spus artista.

Videoclipul poartă semnătura echipei Mau Creative, echipă cu care Dominique a colaborat și la clipurile anterioare.

Imaginile videoclipului surprind poveștile mai multor cupluri împinse de societate să se desprindă. “Când vine vorba despre iubire, nu există la limite sau bariere”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *