DOMG lanseaza single-ul in limba engleza "Firefly"
2017-09-05 13:42:20

“Firefly” este o compozitie si productie DOMG, marca #MangoProduction si este o piesa la care baietii de la DOMG – Dorian Oswin si Mihai Gruia (ex. AKCENT) au lucrat de zor de ceva vreme si care a rezultat in urma sesiunii de studio la care au participat baietii in Germania.

DOMG au scris versuri, compus, produs si colaborat cu multe dintre vedetele din muzica romaneasca dar si internationala. Hit-urile lansate de Alina Eremia “A fost o Nebunie” sau “Vorbe de Dos”, Vescan feat Mellina, “Poza de Album”, AKCENT “My Passion”, Puya feat Anastasia “Maine e o noua zi”, sunt doar cateva dintre hiturile care poarta semnatura DOMG.

“Suntem bucurosi sa va prezentam single-ul “Firefly” una dintre multele piese pe care urmeaza sa le lansam in perioada urmatoare. Petrecem mult timp in studio si la sesiuni de studio internationale si pregatim lasarea primului album DOMG, album ce va cuprinde piese fresh cu un sound nou, care speram sa va incante si sa va faca sa traiti muzica” au precizat baietii de la DOMG

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Firefly”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *