"Doar pe a ta" - hitul care cucereste Romania
2017-07-13 22:53:56

Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa “Doar pe a ta”: de la radio-uri, tv-uri muzicale, in cluburi, pe plaja, la magazinele din colt.

Single-ul de debut al lui Edward Sanda in colaborare cu Ioana Ignat, “Doar pe a ta”, piesa lansata in urma cu 1 luna, a adunat 5.000.000 de vizualizari pe YouTube, a intrat in top 10 difuzari radio si TV, este in top 5 piese cautate prin Shazam (a fost timp de doua saptamani pe prima pozitie), cu peste 50000 de cautari, este cea mai descarcata piesa romaneasca de pe iTunes, iar recordurile nu se opresc aici.

“Cine crede ca dragostea trece prea usor / N-a simtit niciodata ce inseamna sa-ti fie dor / Dintr-o mie de inimi trecute prin palma mea / Eu stiu ca tu stii ca o vreau doar pe a ta” este refrenul pe care il fredoneaza toata Romania, din Nord pana in Sud. Drept dovada stau si miile de reactii pozitive primite de cei doi artisti, pe conturile lor de Social Media.

Edward Sanda este un tanar artist talentat si energic, care in 2016 a inceput colaborarea cu Famous Production. Pasiunea lui Edward pentru muzica a aparut inca din copilarie, iar la 10 ani a inceput sa cante ca tobosar intr-un band de muzica rock. Dorinta de a canta la mai multe instrumente, l-a facut autodidact si astfel a descoperit treptat frumusetea fiecarui instrument. De atunci, Edward a participat la mai multe concursuri si festivaluri de muzica, iar acum se numara printre cei mai promitatori artisti romani ai noului val.

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu participarea in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”, unde a ajuns in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Timbrul sau inconfundabil a transformat-o intr-una dintre revelatiile noii generatii de artisti din Romania. In plus, artista a invatat sa cante la patru instrumente: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabas.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)ascultam impreuna piesa “Doar pe a ta”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *