Dl. Problema se intoarce mai “Bogat” dupa o pauza de 15 ani!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dl. Problema revine in showbiz-ul autohton cu o noua melodie “Bogat”.

Cunoscut mai ales pentru melodiile “Seniorita (Beau, beau)”, “Maria” sau “Ringul de dans”, in ultimii ani, Domnul Problema, pe numele sau real Bogdan Tascau, a compus piese pentru artisti cunoscuti din tara si international, precum Andra, Andreea Banica, Alb-Negru, Amna, Deniz Cem, Nico, Free Deejays, Andreea Antonescu, Adrian Enache, Lora, Andreea Balan, Mira sau Ruby.

El este unul dintre primii artisti din Romania care a abordat in 1996 genul de muzica dance in tara noastra si tot el, pe vremea cand facea parte din trupa MB&C, a lansat “The Romanian Jungle”, primul material dance in limba romana.

In 2007, este fondatorul, compozitorul si membrul al trupei Todomondo, trupa care a reprezentat Romania la Eurovision, in Helsinki, situandu-se pe locul 13 in competitia muzicala.

Filmarile videoclipului pentru piesa “Bogat” au avut loc la platoul Kentauros Studio, regizor fiind Dan Petcan, tinutele purtate de Dl. Problema au fost asigurate de Trends by Adina Buzatu. De make-up s-a ocupat Ramona Vararu.

Am avut ocazia sa filmez langa prietenii mei si le multumesc pe aceasta cale: Helmut Duckadam, Monica Davidescu, Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Ştefănescu, Kamara Ghedi, Ralflo Wehrlen, Rares Varniote, Noaptea Târziu, Vlad Cretu, Nicoleta Matei, Cornel Pasat, Dan Cruceru (TatiCool), Tavi Clonda, Miodrag Belodedici, Adina Buzatu si Ciprian Sora.

“Ma simt bogat atata timp cand am familia sanatoasa, oameni minunati in jurul meu si prieteni si caractere deosebite in videoclip.”, a spus Dl. Problema.

Pareri?

Comentarii