DJ TZepesh lansează astăzi remix-ul piesei Get Wet de la Fly Project
2018-05-15 19:46:56

Cunoscut pentru single-ul ”Trumpets”, care a depășit 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, DJ TZepesh lansează astăzi remix-ul oficial pentru piesa ”Get Wet” – Fly Project.

DJ TZepesh a cucerit Internetul cu piesele ”Trumpets”, ”Saxophone”, amândouă populare în țări precum Albania, Turcia, cât și estul Asiei. La doar 21 de ani, DJ-ul a reușit își creeze un renume în cluburile din estul Asiei datorită beaturilor sale irezistibile.

Fly Project este o formația românească de dance, formată din Tudor Ionescu și Dan Deneș, care a debutat în 2005, cu piesa ”Raisa”. Trupa este cunoscută pentru piese precum ”Mandala”, ”Goodbye”, ”Musica”, ”Back in My Life”, ”Toca Toca”, ”Get Wet” și ”Like Star”.

În 2011 au fost nominalizați la MTV Europe Music Awards for Best Romanian Act, iar până în prezent au susținut peste 2.000 de concerte. Piesele lor au ajuns în topuri din țări precum: România, Rusia, Grecia, Spania, Moldova, Turcia, Serbia, Ungaria. Piesa ”Musica”, lansată în 2013, a primit un disc de aur pentru vânzări internaționale. În 2017 au dominat topurile cu piesa ”Get Wet”, care a strâns peste 45 de milioane de vizualizări pe Youtube, devenind numărul 1 în trending pe Youtube, la scurt timp după lansare.

Piesa ”Get Wet”, de la Fly Project, este un hit românesc, care a dat peste cap lumea latino, invadând cele mai importante radio-uri din Mexic, cât și canalul muzical de televiziune Exa TV.

Remixul lui DJ TZepesh este unul fresh, de vară și în mod sigur va deveni unul dintre cele mai ascultate remix-uri din cluburile românești.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *