DJ Snake lansează videoclipul piesei „ENZO", ft. Offset, 21 Savage, Gucci Mane & Sheck Wes
2019-05-14 18:56:23

DJ Snake lansează mult-așteptatul material video al piesei „Enzo”, un veritabil imn hip-hop, ce aduce împreună cele mai mari staruri ale genului – Offset, 21 Savage, Gucci Mane și Sheck Wes.

Regizat de către Daps (filmmaker-ul renumit pentru colaborările sale cu Migos, Kendrick Lamar și 2 Chainz), videoclipul „Enzo” îi reunește pe cei mai cunoscuți rapperi ai momentului și pe DJ Snake. Încă de la cadrul prin care debutează piesa – o reprezentare în plan real a logo-ului mărcii Ferrari, materialul video pare să fie un adevărat manifest al puterii interioare și forței psihice.

Premiera piesei „Enzo” a avut loc în emisiunea lui Zane Lowe, de pe Apple Music’s Beats 1. Dezvăluind legătura puternică dintre DJ Snake și muzica hip-hop, „Enzo” îi reunește pe cei mai în vogă artiști ai momentului – Offset (premiat cu Grammy și disc de platină), 21 Savage, al cărui album, „i am > i was”, a debutat ca #1 în clasamentul Billboard 200, Gucci Mane (fondatorul 1017 Records) și Sheck Wes, rapperul de 20 de ani, premiat cu trei discuri de platină pentru single-ul „Mo Bamba”. „Enzo” este o piesă specială, care demonstrează polivalența artistică a DJ-ului francez și îl arată și în postura de producător.

„Enzo” vine în completarea succesului fulminant cunoscut de hit-ul „Taki Taki”, lansat în luna septembrie, ce i-a adus împreună pe Cardi B, Selena Gomez și Ozuna. „Taki Taki” este cel de-al doilea #1 al lui DJ Snake – primul dintre ele fiind reprezentat de colaborarea sa cu Major Lazer pentru piesa „Lean On” ft. MØ. „Taki Taki” a devenit cea de-a noua piesă din istorie care a făcut într-un timp record 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

2019 se anunță a fi un an plin pentru DJ Snake, care a început deja să facă turul celor mai mari festivaluri din lume. Vara aceasta, DJ Snake va ajunge și în România, numele lui regăsindu-se pe lista artiștilor care vor concerta la festivalul Neversea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *