DJ Snake lansează albumul „Carte Blanche"
2019-07-26 21:24:52

O explozie de energie, culoare și pasiune – prin aceste caracteristici se poate traduce cu ușurință cel de-al dolilea album semnat DJ Snake, „Carte Blanche”.
Pe lângă fenomenul „Taki Taki”, colaborarea dintre DJ Snake, Ozuna, Cardi B și Selena Gomez, care a schimbat în profunzime ordinea tuturor clasamentelor muzicale, albumul include și cele mai recente hit-uri ale lui DJ Snake – „Enzo” (Sheck Wes, Offset, 21 Savage & Gucci Mane), „Magenta Riddim” și cunoscutul single „Loco Con Tigo”, feat. J Balvin & Tyga.
Materialul „Carte Blanche” reunește și colaborări inedite cu artiști precum Burna Boy (cunoscut pentru piesele sale regăsite pe coloana sonoră a producției cinematografice „The Lion King”), Anitta, superstarul brazilian şi Sean Paul, Zhu, Zomboy sau Eptic.
este sinonim cu libertatea de a alege să faci cee ace îți dorești. Așa lucrez eu. Am vrut să fac un album de vară, care să dea senzația unui mixtape şi care să includă toate sunetele pe care mi-aș dori să le aud în sezonul cald. Am ales fix artiștii pe care îi simțeam în stare să dea naștere viziunii mele”, declară DJ Snake.
Călătoria acestui album a început în momentul în care DJ Snake a pus muzică pe Arcul de Triumf, de aici și ideea din spatele artwork-ului. Odată cu această nouă lansare, DJ Snake va dovedi din nou că este unul dintre cei mai mari creatori de hit-uri ai peisajului muzical actual.

Track listing for Carte Blanche by DJ Snake:

1. Butterfly Effect
2. Quiet Storm ft. Zomboy
3. When The Lights Go Down
4. Recognize ft. Majid Jordan
5. No More ft. Zhu
6. Made In France ft. PMF (Tchami, Malaa & Mercer)
7. Enzo ft. Offset, 21 Savage, Sheck Wes & Gucci Mane
8. Smile ft. Bryson Tiller
9. Try Me ft. Plastic Toy
10. Loco Contigo Feat J. Balvin & Tyga
11. Taki Taki Feat Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
12. Fuego ft. Anitta & Sean Paul
13. Magenta Riddim
14. Frequency 75
15. South Side ft. Eptic
16. No Option ft. Burna Boy
17. Paris ft. Gashi

Poți asculta / descărca piesa: https://umusic.lnk.to/CarteBlanche, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *