DJ Snake impresionat de momentul lui Rengle!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Momentul lui Rengle de la ”Romanii Au Talent” a ajuns pe contul de Twitter a lui DJ Snake. DJ-ul si producatorul de origine franceza a preluat secvente din semifinala emisiunii care i-au adus lui Rengle un loc printre finalistii acestei editii. Piesa folosita in show-ul de coregrafie se numeste ”Magenta Riddim” si are in acest moment peste 31 milioane de vizualizari.

«De cand am mers la preselectiile ”Romanii Au talent” mi se intampla lucruri absolut minunate. Simt ca viata mea s-a schimbat considerabil si este plina de surprize placute. Cand am deschis astazi Twitter-ul si am vazut ca DJ Snake a preluat partea de coregrafie in care i-a fost folosita piesa, recunosc ca m-au napadot emotii puternice. E aproape ireal ca toate astea mi se intampla mie. Mi s-a confirmat inca o data ca atunci cand muncesti si pui suflet, primesti inapoi inzecit. Astept cu nerabdare finala de pe 1 iunie! Pregatesc ceva spectaculos!», a declarat Rengle.

Recent, Rengle a lansat un remix la piesa Me Gusta, de la Inna, care este pe locul 21 in Trending, pe Youtube, cu peste 400 de mii de views pe canalul de Roton Music.

Pareri?

Comentarii