DJ Sava x Hyenas x Mandinga x Yasiris x MWolf lanseaza „BOA"
2019-08-30 19:24:18

DJ Sava, Hyenas, Mandinga, Yasiris si MWolf au facut echipa pentru un single fresh, cu un sound cool care te face sa-ti unduiesti corpul ca un „BOA”. In doar cateva ore din momentul lansarii, piesa a intrat in iTunes Top 200 Tracks Italy Dance Chart. Single-ul este compus de catre Barbara Isasi, Yasiris, Alexander Benavides, MWolf, Alexandru Ioan Antonescu, Catalin Tamazlicaru si produs de DJ Sava, Catalin Tamazlicaru, Dediu Razvan, Alexandru Ioan Antonescu, Ciupi si Alexander Benavides. „BOA” este insotita de un videoclip care completeaza beat-ul catchy cu imagini vibrante, ce te provoaca sa dai startul unei nopti de distractie.

DJ Sava a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat “Nena” (alaturi de Barbara Isasi), urmat de “Sea Lo Que Sea” (alaturi de Carine) si “Coco Bongo” (impreuna cu Olga Verbitchi). Vara trecuta, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, iar la finalul lui 2018 a lansat „Magical Place” alaturi de IOVA. Anul acesta, de ziua sa, DJ Sava a lansat alaturi de Ioana Ignat o piesa perfecta pentru zilele toride de vara: „N-am nevoie”, apoi a colaborat cu Serena pentru „Red Cadillac”.

Hyenas este un proiect muzical nou din Romania, format din doi producatori talentati, Zagga si Catalin Tamazlicaru. Cei doi artisti romani combina numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton si dancehall. In februarie, i-am auzit prima oara alaturi de Juan Magan, Mohombi si Yasiris cu „Claro Que Si”, hit international.

Din 2016, Mandinga o are ca solista pe Barbara Isasi, artista care in 2013 a participat la “Vocea Spaniei”, in 2016 la “Vocea Romaniei”, iar in 2018 a castigat „Te cunosc de undeva”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) a lansat piesa de debut “Hasta Manana (Mmm)”, alaturi de Ilinca, unul dintre cei mai iubiti artisti din tara care a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest 2017. Filmat in Javea, clipul dezvaluie un paradis plin de culoare, care se se imbina cu ritmul piesei si vibe-ul pozitiv. In februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi si Hyenas pentru “Claro Que Si”, o piesa ce combina genuri muzicale de la moombahton pana la reggaeton si dancehall. La putin timp dupa lansare, piesa a ajuns in topurile muzicale din Romania.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *