DJ Sava, Alina Eremia si What's UP lanseaza single-ul si videoclipul "Dulce Amar"
2016-02-26 15:25:37

DJ Sava, Alina Eremia si What’s Up, pornesc revolutia play-urilor in mediul virtual cu o super colaborare ‘Dulce Amar’. Gusturile, care nu se discuta, se amesteca intr-un aer disco si provoaca dependenta, la fel ca dragostea, cel mai fierbinte subiect al lunii februarie.

“2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele ‘Te strig’, ‘Bailando’, ‘Amor a Monaco’, am avut un turneu in India, am lansat labelul ‘Bold Tracks’ si multe alte proiecte de care sunt mandru. Anul 2016, zic eu, va fi si mai mult de atat. Va promit multe surprize placute, iat-o pe prima dintre ele – ‘Dulce Amar’. Le multumesc tuturor, in special Alinei si lui What’s Up”, declara DJ Sava.

Alina Eremia, cu o voce senzationala si una dintre cele mai indragite artiste din noua generatie, este incantata de rezultatul aceste colaborari: “Mi-a placut piesa din prima si am stiut ca vreau sa facem aceasta colaborare. Cred ca mixul acesta de personalitati, voci, artisti si versuri mi-a facut sufletul sa vibreze si cred ca sunt multe persoane care se regasesc in aceasta poveste ‘Dulce Amar’!”

“Iubirea care tine o viata este o balanta perfecta intre ‘dulce si amar’. Ma bucur ca fac parte din acest proiect, pentru mine intr-o piesa este importanta povestea, iar aceasta piesa o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul in care voi lansa multa muzica in diferite stiluri si sper sa fie pe placul tuturor”, spune What’s Up.

Piesa este compusa de catre Connect-R, DJ Sava si What’s UP, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat in Bucuresti si Buzau. Party-boy What’s Up isi face de cap intr-un autobuz vintage, transformat intr-un club cool, cu lumini multicoloare, in timp ce Alina Eremia este muza perfecta care te inspira si te emotioneaza. Sarea si piperul este, cu siguranta, DJ Sava, care ne spune de la pupitrul lui povestea ‘Dulce Amar’.

DJ Sava a colaborat pana in prezent cu Raluka, Misha si a lansat numeroase hituri, precum “Aer”, “Aroma”, “Tenerife”, “Cocktail”, “Bailando”. Un alt trio care a cucerit publicul este colaborarea dintre DJ Sava, Misha si Connect-R pentru single-ul “Te strig”, lansat la inceputul anului 2015.

Alina Eremia a ajuns in atentia publicului datorita serialului ‘Lalala Band’, dar si-a castigat titlul de cea mai de succes artista din noua generatie prin hit-uri precum ‘Cum se face’, ‘Cand luminile se sting’ sau ‘A fost o nebunie’. Piesele cantaretei au milioane de vizualizari pe youtube, iar retelele de socializare demonstreaza ca Alina este si una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Pentru ca este indragostita de muzica, tanara cantareata este implicata in compozitia si productia pieselor pe care le interpreteaza.

What’s Up a lansat recent single-ul si videoclipul “Piesa mea de dor”, continuarea povestii din hitul “Taxi”. Pana in prezent, What’s Up a compus numeroase piese si a colaborat cu artisti ca Andra, Marius Moga, Ruby, Shift, Connect-R si pregateste lansarea primului video- album “Poveste Inimii”.

Va invit cu mare placere sa urmarim impreuna videoclipul reusitei si ineditei colaborari dintre DJ Sava, Alina Eremia si What’s UP, “Dulce Amar”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *