DJ Project lansează piesa și videoclipul „Retrograd", primul în noua formulă
2019-09-11 18:50:51

DJ Project, duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) lansează videoclipul piesei „Retrograd”, primul alături de noua solistă a proiectului, Andia, o prezență fresh, cu un timbru vocal emoționant.

Gino este extrem de încântat de această piesă: „De foarte mult timp nu am mai simțit că o piesă este atât de bună precum „Retrograd”. Am un feeling special legat de ea.”

Filmările pentru videoclip au fost extrem de solicitante, cei la de DJ Project au filmat nu mai puțin de 12 ore: „Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură.”
Mesajul piesei este unul extrem de puternic, dupa cum povestește și Alex Pelin, cel care le-a compus: „Retrograd este despre alegerile pe care le facem în viață. Alegeri privite din cealaltă parte a relației, a celui care rămâne în urma ta. A celui care te-a înțeles și te-a așteptat până în ultimul moment încercând, chiar călcând pe propriul orgoliu, să te facă să vezi realitatea umbrită de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței!”
Andia este noul membru al proiectului DJ Project, o prezență fresh cu o voce specială, care oferă o energie aparte piesei „Retrograd”. Andia este extrem de încântată să colaboreze cu un brand muzical atât de longeviv precum DJ Project, care se află în topuri de peste 18 ani.

Dj Project este un duet românesc format din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii având rol de producători și DJ. Grupul s-a format în 2000 în orașul Timișoara, iar primul lor album, „Experience”, a fost lansat în 2001. În cei 18 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio și nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și milioane de kilometrii traversați pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din România.

DJ Project s-a impus și în afara granițelor țării, iar piesa “Lumea ta” a fost relansată în limba engleză de către Ministry of Sound, în urmă menținerii melodiei pe prima poziție timp de 40 de săptămâni consecutive.

Melodia „4 camere” feat. Ami a fost în scurt timp difuzată la toate radiourile din țară și îndrăgită de fani, ajungând la peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube. Piesa a ajuns în top 10 la radio și TV încă din primele zile după lansare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *