DJ Project lanseaza alaturi de MIRA single-ul “Inima nebuna”
2018-03-23 19:01:08

Odata cu aniversarea a 18 ani de activitate, DJ Project continua colaborarea cu MIRA si lanseaza single-ul “Inima nebuna”, insotit de videoclip. Clipul, in regia lui Alex Ceausu, pune in imagini povestea a doi indragostiti si reda amintirile, dar si experientele prin care au trecut de-a lungul timpului. Muzica este compusa de Gino Manzotti, Andrei Ropcea, Mario Roberta Stoica si Andra Ioan, iar textul este scris de catre Andrei Ropcea.

“Ma bucur mult ca anul acesta sarbatorim 18 ani de activitate muzicala, hituri si colaborari cool! Weekendul acesta am cantat in Beraria H impreuna cu fostele noastre colege, Adela Popescu, Ellie White, Giulia Anghelescu, dar si MIRA, alaturi de care am cantat in premiera pentru publicul nostru «Inima nebuna». Speram mult sa va placa si sa ne urmariti in continuare asa cum ati facut-o si pana acum”, marturiseste Gino Manzotti.

“«Inima nebuna» este o piesa despre o iubire neimplinita, o iubire pe care nu o vei uita vreodata. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a trait aceasta experienta si se va regasi”, adauga MIRA.

In 2016, grupul din Timisoara a avut-o pe Xenia ca solista pentru piesa “Ochii care nu se vad”, dupa ce a colaborat cu Ela Rose pentru single-ul “Sevraj”. In vara lui 2017, DJ Project lanseaza piesa si videoclipul “Duminica”, impreuna cu Elena Gheorghe, iar in noiembrie, MIRA se alatura baietilor si lanseaza impreuna “Omnia”.

MIRA si-a facut aparitia in lumea muzicii in 2012, alaturi de DJ Marc Ryan si tot in acelasi an a participat la „Vocea Romaniei”, in echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani” sunt doar cateva dintre proiectele care au consacrat-o ca artista. Recent, MIRA a lansat single-ul “Vina”, continuarea hitului “Uit de tine” care a adunat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a clasat in topul chart-urilor muzicale mai multe saptamani la rand.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Inima nebuna”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *