DJ Project aniverseaza majoratul printr-un super concert de exceptie la Beraria H!
2018-03-14 16:23:02

Pe 17 martie, celebra trupa care scoate hit dupa hit va invita la un show de zile mari!

DJ Project implineste 18 ani si serbeaza majoratul asa ca este motiv de mare sarbatoare! Celebra trupa care are in repertoriu peste 20 de hit-uri, precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Regrete”, “Bun rămas”, “Suflet vandut” si multe alte single-uri cu care au facut furori, va urca pe scena Berariei H, pe 17 martie, pentru un super concert aniversar, organizat in colaborare cu Sprint Music. Gino Manzotti si DJ Maxx vor urca astfel pe scena alaturi de Ellie White, Adela Popescu, Giulia Anghelescu, artistele care au fost soliste de-a lungul timpului in aceasta trupa si cu care au ramas in relatii speciale de prietenie. Totodata, in concertul de pe 17 martie de la Beraria H, DJ Project va lansa noua piesa, un feat cu Mira, “Inima nebuna”. Dj Project a inceput colaborarea cu Mira, una dintre cele mai tinere voci din industria muzicala romaneasca, din toamna anului 2017.

“Ma bucur ca am putut sa le aducem pe toate cele 4 soliste importante de la DJ Project pe o singura scena pentru ca nu au existat niciodata certuri intre noi, am ramas mereu prieteni si colaboram in continuare. Adela Popescu, Ellie White. Giulia Anghelescu si noua noastra colega, Mira, vor fi alaturi de noi. Adela, Elena si Giulia au acceptat invitatia noastra si vor canta cele mai cunoscute si mai frumoase piese ale noastre, 15-16 hit-uri, pe 17 martie, la Beraria H. Va fi un concert asa cum face DJ Project, multa muzica buna, show, band! Tot atunci lansam si noua noastra piesa, un feat cu Mira, “Inima nebuna!”, marturiseste Gino Manzotti.

Cum a rezistat DJ Project 18 ani?

O trupa longeviva, iubita de public, cu multe colaborari de exceptie. Care este insa secretul ajungerii la majorat?

“Am rezistat 18 ani pentru ca problema e sa si faci hit-uri in acest timp. Noi, DJ Project, avem 18 ani si 20 de hit-uri! Avem o echipa foarte talentata, ne caracterizeaza seriozitatea si am incercat ca in fiecare an, cand muzica s-a schimbat, sa ne adaptam trendului. Solistele cu care am colaborat au fost toate profesioniste, au participat si ele la succesul DJ Project. Ne-am adaptat tot timpul, a existat mereu o poveste in hit-urile noastre, orchestratii moderne si versuri frumos alese!”, a mai completat Gino Manzotti.

Va invit cu drag sa sarbatorim impreuna, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *