DJ Layla si Malina Tanase lanseaza piesa „Just Call Me To Say"
2018-06-15 17:02:04

DJ Layla lanseaza o noua piesa in colaborare cu Malina Tanase: „Just Call Me To Say”. Proiectul care ne-a obisnuit cu numeroase hituri, precum „Single Lady”, „City of Sleeping Hearts”, „I’m Your Angel” si „Don’t Go”, revine cu un look fresh si se pregateste de lansarea unui nou album in aceasta toamna.

Artista nu se dezminte si ramane la genul muzical care a consacrat-o, dance. Si de aceasta data, Radu Sirbu si Ana Sirbu sunt compozitorii noului single si continua colaborarea inceputa odata cu lansarea proiectului si a primei piese alaturi de echipele Rassada Music si Cat Music.

De-a lungul timpului, DJ Layla a mai colaborat cu artisti precum Alissa, Dee-Dee, Sianna, Armina Rosi, Lorina, Nestea si Mihai Popistasu, alaturi de care a cucerit topurile muzicale din Romania si din strainatate. In anul 2009, DJ Layla a castigat cu „Single Lady” premiul Radio Romania Actualitati pentru „Cea mai difuzata piesa” si a ocupat locul al patrulea in clasamentul World Music Charts, cu peste doua milioane de difuzari la radiourile din spatiul CSI.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *