DJ Dark, Mentol si Delia Rus colaboreaza pentru piesa "Poezii"
2019-10-13 18:09:39

Ultima lansare a Deliei Rus, ce ii are in colaborare pe DJ Dark si Mentol, este o poezie dance ce are un aer de toamna.

Dj Dark, sau Saszet Balint, își începe activitatea de DJ în anul 2003, la vârsta de 14 ani. Introducerea in productia muzicala o are in anul 2008, urmand ca in 2010 sa aibe primul succes notabil cu piesa “Jump Up”, in colaborare cu Sonny Flame. In acelasi an, Dj Dark se alatura echipei Vibe FM, unde activeaza timp de 2 ani. In 2012, el se muta la Radio 21, desfasurandu-si activitatea de atunci pana in prezent.

Mentol este un DJ si producator din Brasov ce s-a facut remarcat, pe langa rezidenta din cadrul Vibe FM, prin prezenta la festivaluri de muzica precum Untold, Electric Castle, Liberty Parade, Back to the Wild si MurMur. Productia reprezinta interesul lui principal in momentul de fata, insa producatorul din Brasov are podcastul lui care poate fi ascultat in cadrul emisiunii Weekend Mood de pe Dance FM.

Delia Rus, a avut debutul in industria muzicala in 2016 prin piesa “Daca pleci”, piesa ce a adunat 20 de milioane de vizualizari pe Youtube in primele 12 luni. In vara lui 2019, artista deschide concertul LP de la Arenele Romane, stilul ei cald si usurinta de a transmite emotii potrivindu-se cu muzica lui LP. Acelasi stil cald s-a potrivit si cu melodia lui Mentol si DJ Dark, lucru care a dus la aceasta colaborare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *