DJ & Dancers Unite: DJ Antenna & Frontline Crew – Dans Pataru (Funny & Famous Project)
2015-08-18 22:06:11

dj-antenna-and-frontline-crew

DJ Antenna si trupa de dans Frontline lanseaza un produs inedit: colaborarea live dintre DJ si dansatori, imortalizata intr-o serie de clipuri YouTube. Piesele alese sunt amestecate in mash-ups neasteptate, iar dansatorii interpreteaza piesele prin momente de sincron si momente de freestyle. Colaborari de acest gen sunt din ce in ce mai dorite in comunitatea din Romania, fiind linantul dintre elemente, iar protagonistii isi doresc ca publicul sa reactioneze pozitiv la astfel de proiecte, sa apara din ce in ce mai multe colaborari intre tinerii artisti.

Pe Antenna il gasiti mereu cu zambetul pe buze, dansand sau cantand in timp ce mixeaza si antreneaza publicul. Pentru ca muzica ii curge prin vene, capteaza atentia auditoriului si reuseste sa-i mobilizeze cu usurinta. Indiferent ca se pregateste pentru un eveniment privat, o seara de club sau o competitie internationala, DJ Antenna intampina publicul de fiecare data cu o selectie muzicala fascinanta.
Frontline Crew este una din cele mai bune trupe de dans din Romania, avand la activ mai multe locuri 1 nationale, cat si rezultate internationale, ultimul rezultat fiind locul 1 la Vogue la Campionatul Mondial SDK Cehia. Membrii trupei sunt specializati pe stilurile: hip-hop party dance, house dance, dancehall, vogue si waacking, obiectivul lor principal fiind sa aiba rezultate la concursurile de freestyle din toata lumea. In plus, sunt implicati activ in comunitatea hip-hop din Romania si in comunitatea dansatorilor, cu diverse proiecte. 

Dupa primul episod realizat in clubul Hangover din Bucuresti, “Dans Pataru” este cel de al doilea din cadrul unei colaborari de lunga durata. Episodul doi a fost gazuduit de baietii amabili de la terasa Modelier, una din cele mai frumoase terase din Bucuresti. Clipul a fost filmat creativ de echipa BandPro, cu care atat DJ-ul, cat si dansatorii au o colaborare de lunga durata.

Va invit sa urmarim impreuna videoclipul, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *