Distracție alături de vedete la primul workshop al verii semnat Emil Rengle
2015-06-24 14:33:11

Emil Rengle

București, 22 iunie: Emil Rengle, coregraful momentului în România, a susținut sâmbătă în București un workshop 2 în 1, care a inclus cursuri de dans împreună cu talentatul artist și o super petrecere la piscină. Alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete din România, Emil Rengle și restul cursanților au petrecut câteva ore de distracție și dans la superlativ.

Dedicat dansatorilor amatori și nu numai, cursul susținut de Emil Rengle a avut și câțiva invitați speciali, precum Corina Bud, Antonia, Mira, Yanka, Anca Pop, trupa de dans PRO Dance sau băieții de la Maxim. Alături de vedete, participanții au învățat de la tânărul coregraf Emil Rengle câteva mișcări și trucuri noi și au pus în scenă o coregrafie spectaculoasă și plină de energie. La finalul workshop-ului, toată lumea s-a răcorit cu o baie în piscină și o petrecere care a ținut până târziu în noapte.

„Pentru mine, ca director artistic și coregraf, este extrem de important să pot da mai departe câteva dintre secretele care m-au ajutat pe mine să ajung unde sunt. Este măgulitor faptul că există atât de mulți tineri frumoși care iubesc dansul și care au ales să petreacă seara de sâmbătă alături de mine, învățând ceva total nou pentru ei. Sunt mândru de toți cei care au participat la workshop pentru că au reușit să iasă din zona lor de confort și au învățat foarte repede coregrafia. Sper să ne reîntâlnim cât de curând, poate chiar la un alt curs,” a declarat Emil Rengle.

Evenimentul 2 în 1 susținut sâmbătă de Emil Rengle a fost primul dintr-o serie întreagă de workshop-uri de dans pe care coregraful vedetelor le va organiza în această vară. Mai multe informații și fotografii de la curs puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a lui Emil Rengle.

Despre Emil Rengle

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră și colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Nu în ultimul rând, coregrafiile sale au putut fi urmărite și în cadrul show-ului „Vocea României”, Emil Rengle fiind coregraful oficial al acestei emisiunii.

Mai jos va las cateva imagini cu unul din cei mai buni dansatori si coregrafi din Romania, Emil Rengle.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *