Dirty Nano remixează piesa semnată de The Motans „Înainte să ne fi născut”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După colaborarea pentru remixul piesei „Jackpot”, The Motans și celebrul duo de DJ-i Dirty Nano se întâlnesc din nou pentru a lansa „Înainte să ne fi născut Remix”.

Lansată la începutul lunii octombrie, piesa „Înainte să ne fi născut” a cucerit încă de la debut prin emoție și versuri speciale, dar și printr-un concept unitar, astfel că în prezent are peste 3,6 milioane de vizionări pe YouTube. „Înainte să ne fi născut Remix” păstrează aceeași sensibilitate din versurile The Motans și aduce un plus de energie și ritm.

„Înainte să ne fi născut” reprezintă un nou început, după cum menționează chiar artistul: „Sufletul o limbă are. „ÎNAINTE SĂ NE FI NĂSCUT” e o piesă ce nu necesită sinteze. E exact așa cum o auzi și o simți. E cea mai intensă și mai profundă creație a mea de până acum. Prin lansarea ei, vreau să marchez un nou început al conceptului The Motans, un început frumos”, spunea Denis Roabeș la lansarea piesei.
The Motans și Dirty Nano au mai colaborat pentru remixuri ale pieselor „Jackpot” și „Versus”.
Anul acesta, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat îndrăgite de public și susținute de radiouri și televiziunile muzicale. După „Nota de plată”, INNA și The Motans s-au reunit pentru o nouă colaborare pentru piesa „Pentru că”. Cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat la începutul lunii martie a acestui an. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, lansată împreună cu Delia, cu peste 24 de milioane de vizualizări, care a devenit piesa anului 2017, potrivit Mediaforest.

Proiectul Dirty Nano a fost lansat în 2011 de Tinu Vidaicu și George Hora, duo-ul de DJ-i timișoreni devenind în scurt timp un mix de succes între pasiune și melodie, cu producții și live set-uri unice.

Vă place?

Comentarii