Directia 5 lanseaza versiunea de studio a piesei „Marile Iubiri”
2018-07-13 18:54:43

Emotii spuse in versuri impachetate intr-o frumoasa piesa, ca o declaratie de dragoste: Directia 5 revine cu versiunea de studio a piesei „Marile iubiri”. Piesa este compusa de Marian Ionescu si Dinu Olarasu, iar versurile sunt interpretate intr-o maniera originala de Cristi Enache, Toni Seicarescu si Alina Crisan, printesa Rock’n’Roll.

„Este povestea si descrierea unei relatii de dragoste, asemenea cu multe altele, traita de unul dintre membrii grupului Directia 5, povestita si apoi spusa in versuri de poetul Dinu Olarasu. Este un cantec caruia i-am facut 11 versiuni, iar pentru noi aceasta e cea reusita. Ne bucuram ca putem impartasi cu voi versurile si muzica acestui cantec si, in mod clar, orice muzica ati asculta, a noastra este diferita”, declara fondatorul trupei, Marian Ionescu (pian & chitara bass).

In 2016, Directia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odata cu sarbatorirea a 25 de ani de cariera. Alina si trupa au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul Directia 5 s-a infiintat in 1991, la Bucuresti. In 1992, trupa lanseaza albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”, apoi urmeaza o lunga istorie muzicala, ce face ca trupa Directia 5 sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare. In cei 27 de ani de activitate, Directia 5 a lansat peste 30 de albume si zeci de piese si au colaborat cu nume de referinta din muzica romaneasca – Delia, Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling si multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *