directia 5 lanseaza single-ul si videoclipul “Am stiut”, alaturi de Cat Music
2017-05-08 17:29:25

directia 5 lanseaza piesa “Am stiut”, o poveste de dragoste plina de optimism, zambete si sentimente pe care le ai atunci cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta. Muzica este compusa de Marian Ionescu, iar versurile sunt scrise de Florin Dumitrescu. ”Am stiut” se va regasi pe albumul “Happy Days”, material discografic ce urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie. Videoclipul piesei este regizat de Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile.

Anul trecut, directia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odata cu sarbatorirea a 25 de ani de cariera. Alina si trupa au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul directia 5 s-a infiintat in 1991, la Bucuresti. In 1992, trupa lanseaza albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”, apoi urmeaza o lunga istorie muzicala, ce face ca directia 5 sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare. In cei 26 de ani de activitate, directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alaturi de nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling si multi altii.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Am stiut”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *