directia 5 feat. Alinka - Te iubesc (videoclip nou)
2015-07-21 21:20:42

directia 5 feat Alinka

Prima declaratie de dragoste, reinoirea juramintelor, primele cuvinte pe care le rostesti cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta: “TE IUBESC”, pe cat de simplu, pe atat de puternic, asemenea celui mai recent single directia 5 feat Alinka.

Compus de catre Marian Ionescu pe versurile lui Florin Dumitrescu, “TE IUBESC” feat Alinka este romanul iubirii universale, in care bucuria sau tristetea, agonia, extazul, dorul si tumultul sunt fete ale aceleiasi povesti de dragoste.

“Am ales acest cantec, de pe noul nostru album, pentru ca “TE IUBESC” este cea mai curata declaratie si insumeaza toate starile si etapele unei relatii. Iar sentimentul in sine este motorul de la care pleaca toate actiunile unui om. Asocierea cu Alinka a venit firesc si asa cum veti vedea se potriveste foarte bine cu mesajul si linia melodica a cantecului”, a declarat Marian Ionescu.

Videoclipul piesei “Te iubesc” este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile. Single-ul “Te iubesc” este si titlul concertului pe care il pregateste directia 5 pentru toamna acestui an.

Urmariti mai jos videoclipul noului single al indragitei trupe, directia 5, “Te iubesc”, un reusit featuring cu frumoasa Alinka, dupa care va astept cu pareri. Va place, nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *