Din ringul de box pe ringul de dans: noul single al Alexandrei Ungureanu le da batai de inima luptatorilor de K1
2018-04-17 12:57:08

“Bate, bate”, noul single al Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga provoaca reactii neasteptate de la sustinatori de categorie grea: neinduplecatii luptatori de K1. Acestia s-au alaturat cauzei muzicale cum au stiut ei mai bine, intr-un teaser video, care promite sa fure multe zambete si sa inmoaie tot atatea inimi.
Piesa i-a scos pe baietii de la SuperKombat Academy din ipostaza de batausi in ringul de lupta si i-a trecut in cea de … dansatori profesionisti pe un ring de dans amenajat in sala de antrenament a clubului. Coregrafia semnata de Emil Rengle i-a imprietenit rapid pe luptatori cu piruetele, sincroanele, dar si cu gratiosul dans de cuplu.
Intr-un colt al ringului, o putem observa pe Alexandra Ungureanu intr-o ipostaza inedita, in timp ce manuieste gratios o matura si murmura şoptit o melodie: “Sunt cu matura, am venit si eu, ca pe-acasa nu am timp sa fac curaţenie, fac la altii. Mai trag si eu cu ochiul, ca vorb-aia, am la ce sa ma uit”, a declarat Alexandra in timpul filmarilor.
Printre luptatorii de K1 care s-au distrat pe ritmurile noului sau single se numara Adelin Mihaila, Alexandru Radnev, Ion Grigore, Claudiu Alexe, dar si Valentin Bordianu, bodyguard-ul lui Mike Tyson din Romania.
Videoclipul piesei “Bate, Bate” va fi lansat in luna aprilie de Cat Music si ii aduce impreuna pe Alexandra Ungureanu si Marius Moga, intr-o colaborare cu multe batai de inima, un sound nou, o imagine curajoasa si o intoarcere acasa pe beat-uri electro-pop.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna teaserul clipului piesei “Bate, bate”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *