Dillon Francis anunta data lansarii EP-ului "This Mixtape is Fire"
2015-06-30 16:59:22

This Mixtape is Fire

Dillon Francis, artistul care cucereste topurile muzicale cu single-ul “Get Low” (colaborarea cu DJ Snake), a anuntat lansarea urmatorului album, “This Mixtape is Fire”, pentru 14 august 2015.

EP-ul este valabil pentru pre-comanda in magazinele digitale, iar fanii care vor face pre-comanda, vor putea descarca prima piesa “Bruk Bruk (I Need Yo Lovin), pe care Dillon Francis o lanseaza acum si pe YouTube (Link: https://youtu.be/uKDgEPvjvR8)

This Mixtape is Fire va include colaborari cu cateva nume din muzica electronica: Calvin Harris (“What’s Your Name”), Skrillex (“Burn Up To Dance”) si Chromeo (“Lies”). In plus, piesele de pe EP vor putea fi descarcate in zilele premergatoare lansarii. In urma cu o saptamana, Dillon Francis a lansat videoclipul “Not Butter” (Link YouTube: https://youtu.be/9_JBKf6IVEA), care are deja peste 750.000 de vizualizari.

Inca de cand a lansat primul lui album “Money Sucks, Friends Rule” in 2014, material discografic numit de catre revista Rolling Stone “Top Electronic Album of 2014”, Dillon a sustinut numeroase concerte in toate colturile lumii, de la turneul de 15 orase din America de Nord, pana in UK, Brazilia, Argentina, Franta si multe altele.

Mai jos gasiti tracklistul EP-ului “This Mixtape is Fire”, material ce apartine lui Dillon Francis.

1. Dillon Francis – “Bruk Bruk (I Need Your Lovin)”

2. Dillon Francis and Calvin Harris – “What’s Your Name”

3. Dillon Francis and Skrillex – “Bun Up the Dance”

4. Dillon Francis and Bro Safari – “Pull It”

5. Dillon Francis feat. James Hersey – “Coming Over”

6. Dillon Francis feat Chromeo – “Lies”

7. Dillon Francis – “I Can’t Take It (Party Favor Remix)”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *