Dianna Rotaru - Hamiley (lyric video)
2015-06-04 17:32:56

dianna rotaru

Dianna Rotaru, alaturi de Live Artist lanseaza piesa “Hamiley”, un single de vara, dedicat barbatului la care ea viseaza sa ii fie alaturi, o piesa in care, cu siguranta, se vor regasi multe femei.

“Piesa se numeste “Hamiley” si este dedicată barbatului din visul oricarei femei, bărbatul pasional, romantic, protector, plin de energie si vitalitate ,barbatul alaturi de care orice loc de pe pământ e un colț de Paradis! Am compus versurile in vacanta mea din Tel Aviv unde m-a inspirat marea ,unde m-a răpit frumusețea peisajului romantic in care se regăsesc perechile de îndrăgostiți la apus de soare. E o poveste a unei iubiri împlinite, a unei iubiri așteptate in care femeia isi mărturisește dragostea! De aici si ideea videoclipului in care eroina il seduce, il cucerește cu senzualitatea si mișcările corpului punând in valoare feminitatea! Multumesc echipei Live Artist si, in special, managerului si impresarului meu Florin Nedelcu”, a declarat Dianna Rotaru.

Dianna Rotaru, care vine din Chisinau, a devenit cunoscuta publicului din Romania datorita pieselor ei: “Ghinion in dragoste” sau “Ma sting”un featuring cu Yoyo, dar si datorita asemanarii ei izbitoare cu Elena Udrea, ea fiind numita de presa “Elena Udrea de Chisinau”.

Va invit sa urmariti lyric video-ul noului single, “Hamiley”, piesa interpretata de frumoasa blonda, Dianna Rotaru, si astept parerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *