Di Lit a descoperit cel mai bun „Antidot"
2020-11-20 19:24:25

Di Lit lansează „Antidot”, un single fresh pentru cei îndrăgostiți care rămân în umbră și țin acele sentimente încătușate. Compus de către artist și produs în studiourile Spoialabrothers, single-ul „Antidot” dezvăluie o poveste de dragoste neîmpărtășită, iar videoclipul bold transpune în imagini mood-ul hot al piesei. Di Lit este protagonist în propriul clip și joacă rolul unui chimist pus pe experimente care găsește antidotul, iar răsturnarea de situație nu întârzie să apară.

Artistul originar din Moldova iubește muzica și nu a ezitat să se implice trup și suflet pentru a găsi acest „Antidot”. Acum este foarte fericit să împărtășească rezultatul cu publicul. „Este o piesă pe care voiam să o lansez de ceva timp și cred că acum este momentul perfect, mai ales că am reușit să o duc într-o zonă care mie personal îmi place foarte mult. Chiar dacă a fost modificată de foarte multe ori la text și producție, acum avem o piesă care ne dă un vibe bun și ne place să o ascultăm, iar clipul acestui single l-am făcut bineînțeles cu SPOIALA BROTHERS. «Antidot» este despre acele persoane pe care le îndrăgim, dar care nu ne observă și dacă nu putem să stabilim o legătură fizică, atunci să fie una chimică, printr-un antidot care ar rezolva problema. Filmările au durat în jur de 18 ore, dar scenografia, oamenii și atmosfera de acolo m-au încărcat cu energie și m-au făcut să mă simt foarte bine. Tot procesul de filmare a fost unul foarte interesant, inclusiv pentru cei din backstage, fiindcă priveau cum făceam experimente și ne jucam cu focul, înconjurați de substanțe chimice. Noi am vrut ca totul să iasă perfect și sper să vă placă și să ne inspirați cu susținerea voastră”, povestește Di Lit.

Compozitor și producător, Di Lit (Radu Duminica) are 24 ani și este un tătic fericit. Încă de la o vârstă fragedă a fost pasionat de muzică, urmându-i atât pe pe tatăl său care a fost basist și vocalist într-un band, cât și pe sora sa, care a fost profesoară de muzică. Cu o fire autodidactă și foarte ambițioasă, Di Lit a început să cânte la tobe la vârsta de 15 ani, apoi a învățat chitară. Artistul a urmat liceul de arte unde a studiat pianul și canto, apoi și-a continuat studiile la Chișinău unde a cunoscut mai mulți producători muzicali. La scurt timp după, Di Lit a construit un studio acasă și a început să producă muzică, iar piesele lansate au cucerit publicul. În urmă cu aproape doi ani, Di Lit a lansat piesa sa de debut, „Treaz”, produsă în totalitate de acesta și compusă alături de Irina Cupco.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *