Dezvăluiri de la Claudiu Dumitrache: "Nu sunt clovnul tău!"
2019-02-28 20:56:40

Claudiu Dumitrache revine anul acesta in atenția publicului cu foarte multe proiecte. Pentru inceput, Claudiu s-a decis să facă publice, câteva dintre demo-urile pieselor lui. Toata lumea le poate asculta acum pe canalul producției Acacia Music, fără mix/master sau editor de voce. “I’m not your clown (Nu sunt clovnul tau)” sau “Dar eu sunt tare”, sunt doar două dintre piesele pe care Claudiu vrea sa le puna intr-un album intitulat “Lumea mea” – după prima sa piesa pe care a compus-o pe versurile mamei sale in 2016.

Aproape in vârstă de 20 ani, Claudiu și-a implinit anul trecut dorința de a publica o carte. Dupa succesul pe care l-a avut cu “Boemia unui Mort”, Dumy Klaw – pe vechiul său nume de scenă, scrie deja pentru a doua carte pe care vrea să o publice până in toamna acestui an.

Pe langa acestea, Claudiu Dumitrache lucreaza la scenariul unui film despre care spera sa ne poata vorbi curand, asa cum a postat pe pagina sa de Facebook, acolo unde artistul a comentat recent despre industria muzicala din Romania.

Claudiu Dumitrache lucreaza alaturi de designeri precum Lorenzo Heel, pentru prima sa colectie de haine pe care o numeste “Carmina Burana Concept Clothing” – dupa manuscrisul medieval “Carmina Burana”. Proiectul va prezenta piese vestimentare cu mesajele moralizatoare din Codex Buranus. Claudiu vrea sa promoveze egalitatea si sa pună in lumină adevaratele valori universale. Printre modelele alese de artist, se vor regasi atat copii, cat si animale de companie, defiland pe faimosul poem ” O Fortuna”(prima parte din “Carmina Burana”), pus pe muzica de catre Carl Orff.

Claudiu si echipa sa, ne invita sa luam parte in acest an la evenimente precum “Forever Young Festival”, primul si cel mai mare festival de muzica retro din România, ce va avea loc la Romexpo in perioada 21-23 iunie. Evenimentul este organziat de impresarul sau, Florin Apostol (International Artist Management).

Un alt eveniment pe care artistul il recomanda, este in luna martie, si are loc la Sala Radio din Bucuresti. “Prietenii sunt prieteni”, spectacol caritabil in care vor urca pe scena: Luminița ANGHEL, Monica ANGHEL, Corina CHIRIAC, Mirabela DAUER, Dida DRĂGAN, Adrian DAMINESCU, Mihai CONSTANTINESCU, Gabriel DOROBANȚU, Daniel IORDĂCHIOAIE și Ovidiu KOMORNYIK, cu participarea extraordinara a lui Ionel și Andrei TUDOR Band, vor interpreta șlagăre nemuritoare ale ultimelor decenii și își vor încânta fanii într-un spectacol unic. Un adevărat regal muzical.

Alaturi de impresarul Florenta Marin si Asociatai Artistilor Extraordinari, Claudiu va anunta pe paginile de socializare, de fiecare data cand vor organiza evenimente precum “Youth Show”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *