Designerul roman Lorena Sarbu da o noua lovitura la Hollywood! Le-a imbracat acum pe Kate Hudson, Carmen Electra si Jane Seymour! Si nu se opreste aici!
2015-11-23 16:11:39

Designerul roman Lorena_Sarbu(2) (2)

Zilele trecute, cele trei actrite au purtat cu diferite ocazii rochii semnate de designerul roman stabilit la Hollywood Lorena Sarbu.

Daca stii sa alegi modelul potrivit, vei capata o silueta de invidiat. Pe aceasta idee a mizat si frumoasa Carmen Electra care a atras toate privirile pe covorul rosu, zilele trecute, la un eveniment important din America. Actrita si-a facut aparitia intr-o rochie aurie semnata de designerul roman preferat de vedetele din Cetatea Filmului, Lorena Sarbu.

Kate Hudson este protagonista calendarului Campari pentru 2016. Pentru sedinta foto, actrita si producatorii s-au gandit ca rochia rosie din sifon creata de Lorena Sarbu ar fi cea mai potrivita alegere pentru cunoscutul calendar Campari.

Cu fiecare aparitie a sa pe covorul rosu, Jane Seymour ne da cate o lectie de eleganta. Invitata sa participe la Gala Britannia Awards, actrita a optat pentru o rochie vaporoasa din matase si dantela, creatie a designerului roman Lorena Sarbu.

Printre celebritatile care au ales creatiile designerului cu care ne mandrim se numara si Barbra Streisand, Jennifer Lopez, Liz Hurley, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Lindsay Lohan, Toni Braxton si multe alte nume cunoscute.

Va las mai jos cateva imagini. Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *