Designerul Dorin Negrau a conceput cea mai usoara rochie pentru Jennifer Lopez!
2015-10-12 18:29:00

NEGRAU LA NEW YORK FASHION WEEK

Intors de curand de la Saptamana Modei de la New York si cea de la Londra, acolo unde creatiile sale s-au bucurat de succes, Dorin Negrau are planuri marete pentru viitorul apropiat.

Rochiile de seara din noua colectie semnata Dorin Negrau au fost pe placul agentului de vanzari din America, reusind sa o contracteze pentru o suma impresionanta. Astfel, dorinta designerului roman de a colabora cu artista Jennifer Lopez pare sa fie mult mai aproape de a se concretiza.

“200 grame cantareste o rochie din matase naturala din colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN”, o colectie eclectica moderna si contemporana care readuce in atentie elemente traditionale romanesti si care cred ca ar putea fi purtate cu stil chiar si de catre vedetele de la Hollywood”, spune Dorin Negrau.

Colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primavara-vara 2015/2016, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan alaturi de un machiaj usor dramatic realizat de make-up artistul Liliana Beidaut.

Interesant, nu? Va astept cu pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *