Depeche Mode lanseaza cel de-al 14-lea album - SPIRIT
2017-03-17 20:15:27

Band-ul iconic, Depeche Mode, lanseaza astazi cel de-al 14-lea album de studio, “Spirit”, la nivel global via Columbia Records.

“Spirit” este disponibil in format standard si contine 12 piese. De asemenea, trupa a lansat o versiune a albumului ce cuprinde doua CD-uri Deluxe, o brosura de 28 de pagini cu fotografii exclusive si 5 remixuri create de Depeche Mode, Matrixxman și Kurt Uenala, intitulate colectiv “Jungle Spirit Mixes”. Versiunea de vinil a albumului va contine doua LP-uri, alaturi de albumul standard si o gravura pe partea a patra, “Spirit”. Fanii pot achiziționa albumul in format digital aici: smarturl.it/Spirit

Spirit Tracklist (STANDARD):
Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

Spirit Tracklist (DELUXE):
DISC 1
Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

DISC 2 – Jungle Spirit Mixes
1 Cover Me (Alt Out)
2 Scum (Frenetic Mix)
3 Poison Heart (Tripped Mix)
4 Fail (Cinematic Cut)
5 So Much Love (Machine Mix)

Depeche Mode sarbatorește ziua de lansare cu un show live exclusiv pentru una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Europa in legendarul Funkhaus Berlin. Fanii din intreaga lume pot participa la eveniment via live stream HD; intregul eveniment va fi transmis live pe pagina de Facebook și Twitter a Depeche Mode.

Inainte de evenimentul de lansare, Depeche Mode a concertat la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, si a discutat cu criticul muzical Jon Pareles de la New York Times; vezi conversatia online aici: http://www.timestalks.com/detail-event.php?event=depeche_mode

Albumul “Spirit” marcheaza prima colaborare a trupei cu producatorul James Ford de la Simian Mobile Disco (Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys) si serveste ca o continuare a blockbuster-ului din 2013, “Delta Machine”, care a debutat pe locul 1 in 12 tari.

Depeche Mode porneste in turneu mondial si ofera fanilor sansa sa experimenteze unul dintre show-urile live uimitoare. Turneul va începe pe 5 mai la Stockholm, Suedia și se va opri pe stadioanele din Europa, urmand ca pe 23 iulie, sa ajunga la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc la Cluj Arena.

Pentru programul complet al turmeului, viziteaza: www.depechemode.com.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa urmarim online videoclipul regizat de catre Anton Corbijn, “Where’s The Revolution”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *