Delia Rus va cânta în deschiderea concertului LP de pe 24 iunie
2019-06-20 22:20:22

LP, vedeta rock arhetipală cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul”Lost On You”, va reveni pentru a treia oară în București, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth.

La nici 4 ani de la lansarea “Lost On You”, piesa a depășit peste 500 de milioane de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 13 țări, părând să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical. Prezentă de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce în Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista își vede muzica – necenzurată și autentică.

Concertul, organizat de Events, va fi deschis de către Delia Rus.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” (feat. Tranda) și „Fericire / Chip de chin”. Debutând în 2016 cu „Daca pleci”, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Succesul lansărilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul său single – Inimi Straine.
2018 a adus colaborarea cu Tranda si Otrava pe “Ochii la mine”, dar și o poveste de dragoste cântată în 3 piese – “Fericire / Chip de Chin”, “Alandala” si “Iarta-ma”.
A colaborat din nou cu Tranda pe “Club Nostalgia”, piesă inclusă pe cel mai recent album al rapperului – Nord (2019). Totodată, artista a “reconstruit” piesa “Salcie la mal” în luna aprilie a acestui an, punând într-o nouă lumină versurile lui Maximilian Mihai.

Accesul publicului în incintă se va face începând cu ora 19:00 iar concertele vor începe la ora 20:00 (Delia Rus) și 21:00 (LP).

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *