Delia Rus s-a transformat in Atomic Blonde!
2017-08-02 21:36:06

In cadrul evenimentului de lansare al filmului “Atomic Blonde”, Delia Rus si-a asumat rolul de blonda fatala, insotita de trupa sa, pe scena Grand Cinema & More.

La doar cateva ore dupa ce a lansat o noua colaborare cu Karo si Doddy – Tot mai departe, recitalul artistei a inclus piese clasice precum “Personal Jesus” – Depeche Mode; “Under Pressure” – David Bowie & Queen sau “99 Luftballons” – Nena.

“Ma bucur foarte mult c-am avut ocazia sa particip la lansarea acestui film, tinand cont ca nu in fiecare zi ai ocazia sa canti in fata unui public piese de la The Cure sau David Bowie. Plus ca sunt fana Charlize Theron de cand am vazut “Sweet November”. – Delia Rus

Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Cucerita de scenariu, actrita s-a dedicat proiectului in urma cu cinci ani ca producator. Dupa o performanta remarcabilă in „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotarata sa se autodepaseasca si sa interpreteze rolul principal de super spioana cu sange rece, gata de orice pentru a supravietui. „Mi-a placut atmosfera ca in Vestul Salbatic. Ai parte de o confruntare epica intre cei mai buni spioni germani, americani, britanici si francezi. Secretele, mita, şantajul si violenta erau la ordinea zilei pentru ei in vremea Războiului Rece.” – Charlize Theron.

Senzuala si letala on acelasi timp, Charlize Theron se reinventeaza din nou si surprinde cu un rol exploziv de blonda fatala in filmul de actiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, in premiera pe marile ecrane din tara, din 4 august.

Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna videoclipul piesei “Tot mai departe”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *