Delia Rus revine in atentia nostra cu "Ce-mi faci"
2019-12-04 21:42:20

O piesa sensibila cu si despre starea de fi indragostit si de a primi iubire, “Ce-mi faci” ne arata o noua fata a Deliei. Linia melodica este dominata de beat-uri si acorduri discrete ce scot in evidenta vocea speciala a Deliei. Compusa de artista, piesa ne transporta intr-un moment intim intre doi indragostiti, in timp ce versurile pun frumos in evidenta lucrurile mici ce fac dragostea “mare”.
Delia Rus a debutat in 2016 cu “Daca pleci”, piesa ce a adus-o in atentia reflectoarelor in scurt timp, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 12 luni. A urmat “Tatuaj pe inima” si colaborarea cu Karo & Doddy – Tot mai departe, ambele lansari generand milioane de accesari.

Succesul lansarilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul sau single: “Inimi straine”.

2018 a aduds colaborarea cu Tranda si Otrava pe “Ochii la mine”, dar si o poveste de dragoste cantata in 3 piese – “Fericire / Chip de Chin”, “Alandala” si “Iarta-ma”.

In anul 2019 a colaborat tot cu Tranda pentru “Club Nostalgia”, piesa inclusa pe cel mai recent album al rapperulu: “Nord”. Tot in acest an, artista a reconstruit “Salcie la mal” in luna aprilie, punand versurile lui Maximilian Mihai intr-o noua lumina. In luna iunie din acelasi an, Delia a deschis concertul LP de la Arenele Romane printr-o prestatie acustica, o prestatie sincera si plina de sentiment. In urma cu doar o luna, Delia a lansat piesa “Noua eu”, ce a reprezentat o usoara transformare a stilului artistei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *