Delia Rus ne arata cum sa dansam in interiorul nostru cu "Niciun dubiu"
2020-06-18 16:06:59

Cu o productie pop, cu un aer fericit si insotita de un clip cu influente retro, “Niciun Dubiu” este o piesa de dragoste despre dansul stangaci care se intampla in interiorul nostru atunci cand iubim.

“A fost prima si ultima oara in care am iesit sa dansez in ultimul an. M-am simtit divin, de parca pamantul se misca sub talpile mele, era plin ochi, de fel si fel de oameni. Ma miscam stangaci, si eu si el, dar avea ceva, ceva al lui, iar a doua zi, ajunsa la studio, ma simteam cumva inca acolo, inca dansand. Mi s-a parut fain sa scriu ceva atat de recent, mai ales ca o piesa pozitiva mie imi iese mai greu. ” – Delia Rus despre “Niciun dubiu”

In primavara anului acesta, Delia a lansat EP-ul ei de debut, “Jurnal de introvertit”, o serie de piese cu o atmosfera pop si productii urbane. Pe tracklist-ul jurnalului se regasesc melodii precum “Weirdo (Imi pierd mintile), “Gandurile” si “Uneori”, intreaga lista reprezentand o fereastra deschisa catre sentimentele si gandurile artistei.

De la debutul muzical din 2016 cu piesa “Daca pleci”, pana la deschiderea concertului LP de la Arenele Romane din 2019, Delia Rus a devenit una din cele mai apreciate artiste pop din industria muzicala romaneasca, ea reusind sa castige aprecierea fanilor, ramanand in acelasi timp sincera cu arta ei. Lansarile sale cele mai recente, “Noua eu”, “Ce-mi faci” si “Buna”, sunt o combinatie de elemente urbane si sensibilitatea specifica muzicii ei. Piesele Deliei au adunat in total peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *