Delia Rus lanseaza “Weirdo (Imi pierd mintile)”, prima piesa de pe EP-ul “Jurnal de introvertit”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“Weirdo (Imi pierd mintile)” este prima piesa lansata de pe EP-ul Deliei Rus, “Jurnal de introvertit”. O piesa scrisa de Delia, “Weirdo” reprezinta un dialog intre 2 personalitati ale artistei.

Conversatia piesei este purtata de extemele ei si se transforma usor intr-o lupta pentru omogenizarea acestor parti contradictorii care o definesc pe cantareata.

“Piesa este despre cea buna si cea rea: cea introvertita si cea extrovertita. As vrea sa se hotarasca si sa fie aleasa una, dar cum alegerea asta nu va fi facuta niciodata, facem un balci de caractere si personaliatati sub acelasi nume, sub aceeasi persoana.” – Delia Rus

De la debutul muzical din 2016 cu piesa “Daca pleci”, pana la deschiderea concertului LP de la Arenele Romane din 2019, Delia Rus a devenit una din cele mai apreciate artiste pop din industria muzicala romaneasca, ea reusind sa castige aprecierea fanilor, ramanand sincera cu arta ei. Lansarile sale cele mai recente, “Noua eu”, “Ce-mi faci” si “Buna”, sunt o combinatie de elemente urbane si sensibilitatea specifica muzicii ei. Piesele Deliei au adunat in total peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

Comentarii