Delia Rus lanseaza “Noua eu”, o piesa care ii redefineste muzica

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Delia Rus a debutat in 2016 cu “Daca pleci”, piesa ce a adus-o in atentia reflectoarelor in scurt timp, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 12 luni. A urmat “Tatuaj pe inima” si colaborarea cu Karo & Doddy – Tot mai departe, ambele lansari generand milioane de accesari.

Succesul lansarilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul sau single: “Inimi straine”.

2018 a aduds colaborarea cu Tranda si Otrava pe “Ochii la mine”, dar si o poveste de dragoste cantata in 3 piese – “Fericire / Chip de Chin”, “Alandala” si “Iarta-ma”.

In anul 2019 a colaborat tot cu Tranda pentru “Club Nostalgia”, piesa inclusa pe cel mai recent album al rapperulu: “Nord”. Tot in acest an, artista a reconstruit “Salcie la mal” in luna aprilie, punand versurile lui Maximilian Mihai intr-o noua lumina. In luna iunie din acelasi an, Delia a deschis concertul LP de la Arenele Romane printr-o prestatie acustica, o prestatie sincera si plina de sentiment.

Piesa “Noua eu” reprezinta o usoara transformare a stilului artistei, atingand usor, pe langa pop, stilul r&b, pastrandu-si insa felul in care transmite emotie co fiecare nota.

Pareri?

Comentarii