Delia Rus lansează „Iartă-mă"
2018-11-20 15:33:35

„Am simțit nevoia de o încheiere. «Iartă-mă» este finalul a tot ceea ce am creat de la «Dacă pleci» încoace. De acum aș vrea să cânt mai mult despre părțile bune, căci timpul trece.” – Delia Rus

Delia Rus ne aduce astăzi epilogul poveștii de dragoste începută cu „Fericire / Chip de chin” și continuată cu „Alandala”.
„Iartă-mă” este o confesiune sinceră, o piesă ce pune punct iubirii cântate în lansările recente.

„«Iartă-mă» este tot ceea ce am așteptat să zic cu voce tare, clar și răspicat. Atunci când ceva nu merge bine, trebuie să spui.
Eu nu îi cer doar lui iertare, îmi cer mie în primul rand. Versul «Dar știi ! că iubirea-i plină de regrete» spune tot. Piesa este produsă de Pink Elephant, cei care au făcut și «Fericire/Chip de chin». Pentru mine, piesele astea sunt cele 2 mari tablouri, cald si rece.”

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” (feat. Tranda) și „Fericire / Chip de chin”. Debutând în 2016 cu „Daca pleci”, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *