Delia Rus lansează "Fericire / Chip de chin"
2018-07-18 17:19:30

Delia Rus continuă seria poveștilor romantice printre randurile celui mai nou single – Fericire/Chip de chin.

“Este piesa care m-a facut să îmi dau seama cât de mult însemni. Cred ca a durat maxim 20 de minute să o scriu, îmi amintesc doar că îmi era frică, pentru că eram prea fericită. Primele trei versuri au venit instant, doar te-am lăsat să vad ce spui tu despre noi, pe când credeam că lumea ta-i un basm și o fericire. Practic n-am spus nimic despre noi, ce era de spus?

E despre cum era un chin să nu te am și alte bazaconii, despre amintiri ce nu le aveam, despre un viitor ce nu ne aparține, iar prezentul putea să ne lase și el oricand. Azi nu mai înseamnă același lucru. Azi mă bucur că mi-am scris “Fericire” pe maletă, în caz că răman doar cu chinul.” – Delia Rus

O față inocentă cu multe povești de spus, Delia profită de încă o oportunitate de a-și pune sufletul pe foaie într-o piesă ce vorbește despre stările ce ne cuprind atunci când ne îndrăgostim de o persoană nouă și despre dualitatea dragostei, care poate reprezenta atât fericirea, dar și punctul maxim de chin.

“Fericire/Chip de chin” este piesa unui început spus spre final. Ador faptul că a fost concepută într-o intimitate, chitara trasă într-o zi de primvara, ajunsă la mine în dormitor într-o dimineață, produsă într-o noapte de vară, fiecare om lucrând singur, fiecare înțelegând din ea ce a vrut.” – Delia Rus

2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cât și la radio. Iar apoi de evenimente precum: cel mai recent single ”Inimi străine”, colaborarea cu Karo și Doddy, ce a depășit de 10 milioane de vizualizări în doar câteva luni și alăturarea la proiectul Iwonder, al fundației Ringier. Cel mai recent single – Ochii la mine – a fost lansat la finalul lunii aprilie 2018, în colaborare cu Tranda.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Dacă pleci”, “Inimi Străine”, “Ochii la mine” și acum “Fericire / Chip de chin”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *